Η LG κατασκευάστε το “πρώτο στην βιομηχανία solid rollable wireless portable keyboard” όπως το περιγράφει, το οποίο τυλίγεται καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο στην τσάντα σας.

Το Rolly Keyboard, διπλώνει και τυλίγεται σε μία μπάρα που μπορείτε πολύ εύκολα να μεταφέρετε στην τσάντα ή στην τσέπη σας, σύμφωνα με την Κορεάτικη εταιρεία. Μόλις το ξετυλίξετε, έχετε στην διάθεση σας ένα “πλήρους μεγέθους” πληκτρολόγιο που ενεργοποιείται αυτόματα για να συνδεθεί με έως και δύο συσκευές μέσω Bluetooth 3.0.

 

Στο πάνω τμήμα της κατασκευής μάλιστα, που συγκρατεί και την μπαταρία υπάρχουν δύο βραχίονες που ξεδιπλώνουν για να μετατραπούν σε μία βάση, για να τοποθετηθεί κινητό ή tablet με οθόνη έως και 10,1 ιντσών.

 

Τα πλήκτρα του είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό, συμπαγές πλαστικό που η LG ελπίζει ότι θα προσφέρουν παρόμοια εμπειρία με αυτή που έχετε όταν κάθεστε μπροστά από το PC σας. Τροφοδοτείται από μία μπαταρία AAA που η LG λέει ότι επαρκεί για τρεις μήνες μέσης χρήσης.

 

gallery_286955_2378_3316.jpg

 

gallery_286955_2378_7913.jpg

 

gallery_286955_2378_13618.jpg

 

Το νέο LG Rolly Keyboard θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση IFA στο Βερολίνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει αμέσως μετά στις ΗΠΑ. Στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς, με άγνωστη για την ώρα τιμή.

 

 

Link.png Site: GSMArena
Link.png Site: Engadget