Η LG ανακοίνωσε δύο νέες οικονομικές συσκευές -αρχικά θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Βραζιλίας- με τις ονομασίες LG G2 Lite και LG L Prime.

Το LG G2 Lite βρίσκεται ένα επίπεδο κάτω από το LG G2 mini και ενσωματώνει οθόνη 4.5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 480 x 800 pixels (207ppi) και βασίζεται σε Snapdragon SoC της Qualcomm με τέσσερις πυρήνες γενικής χρήσης χρονισμένους στο 1.2GHz.

 

Διαθέτει 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται με την χρήση κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 32GB. Διαθέτει εμπρόσθια κάμερα VGA και κύρια κάμερα με αισθητήρα 8.0 Megapixels, που συνοδεύεται από LED flash (δυστυχώς έχει δυνατότητα να τραβήξει video ανάλυσης έως και WVGA). Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, διαθέτει τα χειριστήρια για την αυξομείωση της έντασης του ήχου και την ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση του κινητού στο πίσω μέρος και υποστηρίζει λειτουργίες όπως είναι οι Knock Code και Quick Selfie.

 

Το LG G2 Lite ενσωματώνει μπαταρία με χωρητικότητα 1820mAh, προσφέρει συνδεσιμότητα με δίκτυα 3G ενώ διαθέτει Bluetooth, WiFi και FM radio. Το βάρος του είναι 153.7 γραμμάρια και θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο και χρυσό χρώμα με κόστος περίπου €200.

 

gallery_286955_1436_58136.jpg

 

Το LG L Prime έχει μεγαλύτερη οθόνη, τύπου LCD IPS με διαγώνιο 5 ιντσών που υποστηρίζει παρόμοια ανάλυση (480 x 854 pixels, WVGA) με αποτέλεσμα ο αριθμός των εικονοστοιχείων ανά ίντσα να παρουσιάζεται ελαφρώς μειωμένος (196ppi).

 

Το LG L Prime βασίζεται σε Snapdragon SoC της Qualcomm επίσης αν και είναι ελαφρώς υψηλότερα χρονισμένο (1.3GHz) το οποίο συνοδεύεται επίσης από 1GB RAM. Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα 1.3 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα διαθέτει ανάλυση 8.0 Megapixels με δυνατότητα λήψης video 720p (διαθέτει LED flash).

 

Ο αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 8GB και επεκτείνεται με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD έως και κατά 32GB. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει WiFi, συνδεσιμότητα 3G, FM radio (και digital TV κάτι τυπικό για συσκευές που απευθύνονται στην αγορά της Βραζιλίας). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2460mAh. Διαθέτει και αυτό τα πλήκτρα χειρισμού στο πίσω μέρος, ενώ υποστηρίζει λειτουργίες Knock Code, Smart Key και Quick Selfie. Θα κυκλοφορήσει στους χρωματισμούς White, Titanium και Golf και το κόστος του είναι περίπου €210.

 

Link.png Site: GSMArena