Η μόδα των clasmshell έχει περάσει ανεπιστρεπτί όμως η LG μας φέρνει μνήμες από το παρελθόν με τα αποκαλυπτήρια του Ice Cream Smart Flip που είναι πλέον επίσημα διαθέσιμο αν και μόνο στα καταστήματα της Κορέας.

Το κινητό δεύτερης γενιάς με τα casual χαρακτηριστικά, είναι το δεύτερο smartphone με σχεδιασμό clamshell από την κορεατική εταιρία μετά από το LG Wine Smart, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου.

 

Σε ότι αφορά τις προδιαγραφές το LG Ice Cream Smart, ενσωματώνει Qualcomm Snapdragon 400 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz και 1 GB RAM, ενώ η μνήμη είναι επεκτάσιμη στα 8GB. H οθόνη του κινητού έχει μέγεθος 3.5 ιντσών και η ανάλυση της είναι στα 320x480 pixels.

 

Διαθέτει κύρια κάμερα στα 8 MP και VGA ανάλυση στο εμπρόσθιο μέρος, καθώς και δυνατότητες σύνδεσης με δίκτυα LTE και DMB-TV. Τα παραπάνω αποτελούν και τα κυριότερα χαρακτηριστικά των προδιαγραφών του LG ICE Cream Smart, το οποίο στηρίζεται στο λογισμικό Android 4.4 KitKat. Οι διαστάσεις του smartphone είναι στα 118.5x59.4x16.9 χιλιοστά ενώ η συσκευή χρησιμοποιεί αποσπώμενη μπαταρία 1.700mAh.

 

Μην περιμένετε να συναντήσετε το LG Ice Cream Smart εκτός Κορέας. Το κινητό στοχεύει να κατακτήσει μικρούς ηλικιακά χρήστες εντός της χώρας στην οποία εδρεύει η κατασκευάστρια εταιρία LG.

 

Link.png Site: GSMArena