Σιγά σιγά, μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για το νέο κορυφαίο smartphone της LG το οποίο θα αντικαταστήσει το G2 μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους και με τη φωτογραφία να αποτελεί απλά ένα concept για το πως μπορεί να είναι η τελική του εμφάνιση.

H πρόσφατη διαρροή ενός User Agent Profile αποκάλυψε στοιχεία για ένα smartphone της LG, με την ονομασία D850, την ύπαρξη του οποίου δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Όπως έγινε γνωστό, το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη ανάλυσης Quad HD (2560 x 1440), χωρίς ωστόσο να ξέρουμε ακόμη κάποια πληροφορία σχετικά με τον επεξεργαστή που έχει επιλέξει η εταιρεία, τη μνήμη, ή την μπαταρία του.

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ακόμη το γεγονός, ότι με πολύ μικρή χρονική διαφορά διέρρευσαν και δύο screenshots, τα οποία είχαν και αυτά ανάλυση Quad HD και θεωρείται πως προέρχονται από την ίδια συσκευή. Τις πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ανάλυση έρχεται να επιβεβαιώσει σημεριινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας PhoneArena η οποία προσθέτει μάλιστα ότι σύμφωνα με αποκλειστικές της πληροφορίες, το LG G3 όπως πιθανόν να είναι η τελική ονομασία, θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή θα διαθέτει τον εκπληκτικό αριθμό των 534 PPI.

 

Σε ότι αφορά το λογισμικό, το G3 πιθανόν να διαθέτει χαρακτηριστικά εξελιγμένης εξατομίκευσης χωρίς όμως να ξέρουμε αν στην εξίσωση περιλαμβάνονται γνωστές υπηρεσίες όπως το Google Now. Το σενάριο κατά την ιστοσελίδα αναφέρει ότι το λογισμικό του G3 θα μαθαίνει τους τρόπους χρήσης της συκευής από το χρήστη αλλά και τις συνήθειές του, προχωρόντας έτσι στην εμφάνιση πληροφοριών που τον ενδιαφέρουν. Το γραφικό περιβάλλον περιλαμβάνεται στις αλλαγές που θα εμφανίζονται στο χρήστη ανάλογα με τη χρήση των αγαπημένων του εφαρμογών σε διάφορες ώρες, κάτι που μας θυμίζει την εφαρμογή Aviate.

 

g3b.jpgg3a.jpg

 

Προς το παρόν φυσικά δεν υπάρχει κάποια απάντηση ή σχόλιο από την εταιρεία, ωστόσο αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν το G3 να κυκλοφορεί κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Μάιο, δεν αποκλείεται να έχουμε τις σχετικές επίσημες ανακοινώσεις μέσα στο προσεχές διάστημα.

 

Link.png Site: ']NextPowerUp

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Exclusive-the-LG-G3-will-feature-a-5.5-inch-Quad-HD-display-and-advanced-personalization_id53930']GSM Arena