Πρόβλημα που έχει άμεση σχέση με την ποιότητα κατασκευής του G3 της LG, έχει ξεκινήσει να αναφέρεται από κατόχους της συγκεκριμένης συσκευής ανά τον κόσμο.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα έχει να κάνει με την εμφάνιση ρωγμής δίπλα από το άνοιγμα του μικροφώνου. Μερικοί χρήστες παραπονιούνται πως η σύνδεση των ακουστικών γίνεται με δυσκολία, και άλλοι πως με τη πίεση που ασκούν στη microUSB θύρα, οι ρωγμές είναι ευδιάκριτες στο πλαστικό περίβλημα.

 

Στο Χονκγ Κονγκ ένα ολόκληρο θέμα σε forum αφορά αυτό το πρόβλημα και φωτογραφίες χρηστών που δείχνουν αυτή τη μικρή ρωγμή κατά μήκος της θύρας του μικροφώνου. Μέχρι στιγμής η LG δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση σχετικά με το πρόβλημα και αυτό αφορά το σύνολο ή συγκεκριμένες παρτίδες του κορυφαίου smartphone της LG.

 

 

Ενημέρωση 27/8: Η LG Electronics μας απέστειλε το παρακάτω μήνυμα σχετικά με το θέμα.

 

«Έχει πέσει στην αντίληψή μας ότι ορισμένες συσκευές LG G3 έχουν αναπτύξει ρωγμή στη θύρα των ακουστικών στο κάτω μέρος της συσκευής. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με το σχεδιασμό του προϊόντος ή με την ποιότητά του ενώ επηρεάζει μόνο μια περιορισμένη παρτίδα συσκευών. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες της LG ότι το ζήτημα έχει επιλυθεί και ζητάμε από τους πελάτες με τις συσκευές που έχουν παρουσιάσει τη ρωγμή να επικοινωνήσουν αμέσως με το κέντρο εξυπηρέτησης της LG Electronics της χώρας στην οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά. Η LG θα ήθελε να ευχαριστήσει τους πελάτες της για την κατανόησή τους και να ζητήσει συγγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να έχει προκληθεί».

 

Link.png Site: PhoneArena