Σύμφωνα με δελτίο τύπου της LG Electronics Hellas, η εταιρεία ανακοινώνει νέα μείωση τιμής στο υπερεπιτυχημένο της μοντέλο G2 το οποίο εξακολουθεί να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στη χώρα μας, αρκετό καιρό μετά την αρχική του κυκλοφορία.

Έτσι η επίσημη πλέον τιμή του G2 στη χώρα μας ορίζεται στα €349, μια τιμή η οποία είναι κατά €100 μικρότερη από αυτή που ίσχυε μέχρι πρότινος.

 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G2 συναντάμε IPS οθόνη 5.2 ιντσών με Full HD ανάλυση και ελάχιστο πλαίσιο κάτι που κρατάει τις διαστάσεις της συσκευής στα επίπεδα κινητών τηλεφώνων με μικρότερη οθόνη. Στον τομέα του επεξεργαστή υπάρχει ο Snapdragon 800 με 2 GB RAM, κάμερα 13MP, 16GB αποθηκευτικού χώρου (χωρίς όμως δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD κάρτας), 13MP κύρια κάμερα και μπαταρία 3.000mAh η οποία αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της συσκευής χαρίζοντας εντυπωσιακή αυτονομία όπως είχαμε δει και στην αναλυτική μας παρουσίαση.

 

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της LG Γερμανίας στο Facebook, το G2 θα αναβαθμιστεί στο νέο Android 5.0 Lollipop, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, και με τις φήμες να αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μετά την κυκλοφορία της αναβάθμισης για το διάδοχο της συσκευής, το G3.