Από ότι φαίνεται, το μοναδικό πράγμα που θα μείνει να μάθουμε από την επίσημη ανακοίνωση της LG, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου είναι η... τιμή του νέου LG G4.

Εντάξει, απομένουν μερικές λεπτομέρειες που αφορούν σε κάποια χαρακτηριστικά, αλλά ήδη γνωρίζουμε περισσότερα από όσα... θα έπρεπε για την νέα ναυαρχίδα της LG. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το νέο LG G4 θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 31 Μαϊου, τουλάχιστον στην αγορά της Ν.Κορέας και σε κάποιες άλλες χώρες της Ασίας.

 

Η εταιρεία θα προσφέρει σε όσους προ-παραγγείλουν το G4 στην Ν.Κορέα δωρεάν αντικατάσταση οθόνης -σε περίπτωση ατυχήματος- καθώς και μία κάρτα μνήμης microSD 64GB.

 

Όπως θα γνωρίζετε, η νέα ναυαρχίδα της LG διαθέτει οθόνη Quantum IPS με ανάλυση QHD (1440 x 2560 pixels) που θα προστατεύεται από Gorilla Glass 4 και θα βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα στο Qualcomm Snapdragon 808 SoC, σε συνδυασμό με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixels, και θα διαθέτει ευρυγώνιο σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.8. Η μπαταρία του -που θα μπορεί να αφαιρεθεί- έχει χωρητικότητα 3000mAh. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 75.3 x 149.1 x 8.9 χιλιοστά.

 

Update: Η συγκεκριμένη πληροφορία για την ημερομηνία είναι τελικώς λανθασμένη. Το LG G4 θα είναι διαθέσιμο στην Ν.Κορέα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της LG, από τις 29 Απριλίου, ενώ στις επόμενες μέρες και εβδομάδες από αυτή την ημερομηνία θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες χώρες στον κόσμο. Η εταιρεία θα ανακοινώσει τα σχέδια της, μαζί με την τιμή του κινητού σε περίπου μία εβδομάδα.

 

Link.png Site: GSMArena