Την πρόθεση της Apple να παρουσιάσει ένα νέο iMac με ιδιαίτερα υψηλής ανάλυσης οθόνη διέρρευσε η LG μέσα από ένα επίσημο δελτίο τύπου.

Όπως είναι γνωστό, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές οθονών είναι η LG Display και την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιοποίησε ένα κείμενο για να εξηγήσει ορισμένα πράγματα που αφορούν στα νέα πάνελ ανάλυσης Quad UHD 8K (7680 x 4320 pixels) επισημαίνοντας ότι είναι το μέλλον στην τεχνολογία οθονών.

 

Στο ίδιο κείμενο (το οποίο αποσύρθηκε από όσο καταλαβαίνουμε) η εταιρεία αναφέρει, ότι η Apple έχει επίσης ανακοινώσει ότι αργότερα μέσα στην χρονιά θα κυκλοφορήσει ένα νέο iMac με οθόνη υπερυψηλής ανάλυσης 8K (Apple has also announced that they will release the ‘iMac 8K’ with a super-high resolution display later this year).

Το παράξενο σε αυτό το κείμενο που δημοσιεύτηκε είναι ότι η Apple δεν έχει προβεί σε τέτοιου είδους ανακοίνωση, ούτε μία λέξη από την παραπάνω πρόταση δεν έχει βγει τουλάχιστον από επίσημα χείλη.

 

gallery_286955_1858_11897.jpg

 

Ως ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές οθονών της Apple, ενδεχομένως η LG Display να έχει πρόσβαση στο roadmap της αμερικάνικης εταιρείας ή μήπως έγινε κάποιο λάθος;

 

gallery_286955_1858_63472.jpg

 

Link.png Site: Mashable

Link.png Site: GSMArena