Κάθε φορά που παρουσιάζεται ένα νέο smartphone, πολλοί χρήστες σχολιάζουν το "περίγραμμα" γύρω από την οθόνη, τα "περιθώρια ή αλλιώς τα "bezels".

H LG με την παρουσίαση του LG G2 και αργότερα με αυτή του LG G3 έδειξε να ακολουθεί μια διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με άλλους κατασκευαστές smartphones και αν κρίνουμε και από την εμπορική επιτυχία του Huawei Ascend Mate 7, τότε πολύ καλά έκανε.

 

Η Κορεάτικη εταιρεία πάντως δεν φαίνεται πως θέλει να επαναπαυθεί στις δάφνες της και έτσι παρουσίασε μια νέα οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 5.3 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, που διαθέτει "bezels" μόλις 0,7 χιλιοστών. Η LG Display λέει πως χρησιμοποίησε την τεχνολογία "advanced in-cell touch" καθώς και "Neo Edge" module processing, με την πλακέτα κυκλωμάτων του panel να είναι κολλημένη στο backlight και το touch panel να είναι ενσωματωμένο στο άρθρωμα της οθόνης.

 

Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε ότι η ανθεκτική στη σκόνη και στο νερό οθόνη της είναι επίσης ιδιαίτερα ανθεκτική στην κακομεταχείριση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι Κινέζοι κατασκευαστές smartphones θα είναι οι πρώτοι που θα χρησιμοποιήσουν την οθόνη της Κορεάτικης εταιρείας.

 

gallery_286955_1414_33578.jpg

 

Link.png Site: Engadget