Η έναρξη της IFA, της μεγαλύτερης έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, πλησιάζει (3 - 8 Σεπτεμβρίου), με πολλές εταιρείες ήδη να έχουν ξεκινήσει τις ανακοινώσεις αλλά και τα teasers για τα προϊόντα που θα επιδείξουν.

Μία από αυτές παραδοσιακά είναι η LG η οποία μετά την ανακοίνωση δύο νέων smartphone, με σημερινό video teaser κάνει σαφές ότι θα παρουσιάσει ένα νέο smartwatch με στρογγυλό σχεδιασμό και το οποίο θα έχει την ονομασία G Watch R. Η κίνηση αυτή της LG έρχεται 3 μήνες μετά την παρουσίαση και την κυκλοφορία του G Watch, ενός από τα πρώτα smartwatch τα οποία ενσωματώνουν το Android Wear, την ειδική έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας της Google για τα έξυπνα ρολόγια.

 

Στο video teaser όπως μπορείτε να δείτε η LG κάνει σαφές ότι το νέο της smartwatch θα είναι έχει «τέλειο κυκλικό σχήμα», μια δήλωση που μπορεί να αποτελεί απάντηση στο Moto 360 της Motorola το οποίο ναι μεν έχει στρογγυλό σχήμα αλλά η οθόνη δεν καλύπτει όλο το διαθέσιμο χώρο αφήνοντας ένα κενό στο κάτω μέρος. Κρίνοντας ακόμη από το βίντεο, θα πρέπει να περιμένουμε διαφορετικά θέματα τα οποία να αλλάζουν εντελώς την εμφάνιση της ώρας, βηματόμετρο, πλήκτρο στα πλάγια καθώς και πυξίδα.

 

 

Στη φετινή IFA περιμένουμε την παρουσίαση και άλλων smartwatches, με την ASUS να έχει προχωρήσει ήδη σε αντίστοιχη κίνηση κυκλοφορώντας το δικό της teaser και με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αν και δε θα διαθέτει στρογγυλό σχήμα, το πλεονέκτημα του θα είναι η χαμηλή του τιμή.

 

Το Insomnia θα βρίσκεται και φέτος στο Βερολίνο για να καλύψει με αναλυτικά άρθρα και βιντεοπαρουσιάσεις τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από την έκθεση οπότε μείνετε συντονισμένοι.

 

Link.png Site: Engadget