Ευχάριστα νέα για τους κατόχους του LG G4 smartphone, οι οποίοι θα είναι από τους πρώτους που θα λάβουν την αναβάθμιση στη νέα έκδοση 6.0 Marshmallow της πλατφόρμας του Android.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της LG, η αναβάθμιση θα ξεκινήσει παραδοσιακά από την Πολωνία από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής να ακολουθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Σε στενή συνεργασία με την Google, η διάθεση του Android 6.0 για το G4 έχει τοποθετήσει την LG μπροστά από τους ανταγωνιστές της», δήλωσε ο Chris Yie, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Marketing Communications, LG Mobile Communications Company.

 

Στα νέα χαρακτηριστικά του Android 6.0 Marshmallow περιλαμβάνεται η απλοποίηση των αδειών που ζητάνε οι εφαρμογές κατά την εγκατάσταση αλλά και ο μεγαλύτερος έλεγχος που έχει πλέον ο κάτοχος της συσκευής για τις πληροφορίες που έχει πρόσβαση κάθε εφαρμογή. Από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά είναι η λειτουργία Doze Mode, η οποία αναστέλλει τη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών όταν το τηλέφωνο είναι σε κατάσταση αναμονής, ώστε να παρατείνεται σημαντικά η ζωή της μπαταρίας.

 

Η αναβάθμιση αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη μέσω OTA και στη χώρα μας ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την Κορεατική εταιρεία για το αν οι δύο προηγούμενες γενιές του μοντέλου , το LG G3 και το LG G2, θα λάβουν την αναβάθμιση και πότε.

 

Link.png Site: LG