H LG συνεχίζει τη γνωστή της πρακτική να δημοσιεύει πληροφορίες για επερχόμενα προϊόντα της, με το G4 να μην αποτελεί εξαίρεση, ειδικά μετά τη μεγάλη διαρροή που μας αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα για τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας στην κατηγορία των smartphone.

Στα δύο νέα βίντεο πολύ μικρής διάρκειας της εταιρείας, βλέπουμε πως οι μηχανικοί της εταιρείας προετοιμάζουν την οθόνη 5.5 ιντσών του LG G4, η οποία γνωρίζουμε ήδη ότι είναι τεχνολογίας Quantum IPS με ανάλυση Quad HD (2560 x 1440). Με βάση το συγκεκριμένο βίντεο όπου η οθόνη του G4 έχει τοποθετηθεί δίπλα σε άλλες οθόνες αγνώστου κατασκευαστή, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι είναι σημαντικά πιο φωτεινή από άλλες οθόνες καθώς και με 20% μεγαλύτερο χρωματικό εύρος από την οθόνη του G3.

 

Στο δεύτερο βίντεο πρωταγωνιστεί η κάμερα των 16mp η οποία αναμένεται να είναι κατασκευασμένη από την ίδια την LG, με διάφραγμα f/1.8, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στο χρήστη για αρκετές χειροκίνητες ρυθμίσεις προκειμένου αυτός να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι της συσκευής εκτός των κορυφαίων τεχνικών χαρακτηριστικών είναι το πίσω κάλυμμα το οποίο είναι κατασκευασμένο από πραγματικό δέρμα, αν και η κορεατική εταιρεία θα διαθέτει και μια δεύτερη πιο φθηνή έκδοση με πλαστικό υλικό. Η LG θα παρουσιάσει το G4 την Τρίτη 28 Απριλίου σε παράλληλες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, με το Insomnia να βρίσκεται στο Λονδίνο για να σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις.

 

Link.png Site: GSMArena