Η σειρά οικονομικών μοντέλων L της LG παρουσιάστηκε πριν 2 χρόνια στην έκθεση MWC και από τότε η εταιρεία έχει διαθέσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια συσκευές.

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, η LG παρουσίασε στη φετινή MWC την τρίτη γενιά της σειράς L που αποτελείται από τρία μοντέλα, το L40, το L70 και το L90 τα οποία στηρίζονται στην έκδοση 4.4 KitKat του Android. Και τα τρία μοντέλα υποστηρίζουν επίσης συνδέσεις με 3G δίκτυα αλλά και τη νέα λειτουργία Knock Code μέσω της οποία ο χρήστης μπορεί να δηλώσει τέσσερα τυχαία σημεία πάνω στην οθόνη τα οποία θα πατάει έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η οθόνη και να ξεκλειδώσει η συσκευή.

 

 

Αρχικά το LG L40 αποτελεί το μικρότερο και φθηνότερο μοντέλο της σειράς με οθόνη 3.5 ιντσών ανάλυσης 480 x 320. Εσωτερικά υπάρχει διπύρηνος επεξεργαστής στο 1.2 GHz με 512 MB RAM, 4 GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 3MP χωρίς flash καθώς και μπαταρία 1700 mAh. Δεν υπάρχει δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις αλλά ούτε θύρα για επέκταση της μνήμης μέσω microSD.

 

LG L Series III

LG L Series III

 

Το μεσαίο μοντέλο της κατηγορίας είναι το L70 με οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 800 x 480, τεχνολογίας IPS. Διαθέτει και αυτό 4 GB αποθηκευτικό χώρο τα οποία μπορούμε να επεκτείνουμε μέσω της microSD θύρας. Και στο L70 υπάρχει διπύρηνος επεξεργαστής στο 1.2 GHz με 1 GB RAM, 8MP κάμερα στο πίσω μέρος και μια δεύτερη στο εμπρόσθιο για βιντεοκλήσεις.

 

LG L Series III

LG L Series III

 

Το L90 είναι το καλύτερο μοντέλο της τρίτης γενιάς L με IPS οθόνη 4.7 ιντσών και ανάλυση qHD, 540 x 960. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα που στηριζόντουσαν σε διπύρηνο επεξεργαστή, το L90 διαθέτει το Snapdragon 400 με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, και 1 GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος βρίσκεται στα 8 GB αλλά όμως μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω microSD. Δύο κάμερες και σ' αυτό το μοντέλο, η κύρια των 8MP στο πίσω μέρος και μια δεύτερη με ανάλυση 5MP στο εμπρόσθιο.

 

LG L Series III

LG L Series III

 

Τα L40, L70 και L90 αναμένονται τον επόμενο μήνα όταν και τότε θα μάθουμε τις τιμές τους. Μέχρι τότε δείτε μια πρώτη βιντεοπαρουσίαση και συγκρίνετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους από τον παρακάτω πίνακα.

 

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt