Λίγο ακόμα θα πρέπει να περιμένουν οι κάτοχοι του G2 την αναβάθμιση του Android 5.0 Lollipop όπως προκύπτει από μήνυμα στο Twitter της LG Ινδίας.

Στο tweet, η LG αναφέρει ότι η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του έτος, μέχρι δηλαδή τις αρχές καλοκαιριού. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα της LG προέβλεπε ότι η αναβάθμιση θα κυκλοφορούσε λίγο διάστημα μετά την κυκλοφορία του Android 5.0 Lollipop για τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το LG G3, η οποία πραγματοποιήθηκε τελικά στα μέσα Δεκεμβρίου.

 

 

Η καθυστέρηση στην κυκλοφορία για το δημοφιλές κινητό, ίσως τελικά οδηγήσει την LG στην κυκλοφορία της έκδοσης 5.1, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα και η οποία λύνει σημαντικά προβλήματα σταθερότητας της έκδοσης 5.0 με καλύτερες επιδόσεις και υποστήριξη πολλαπλών SIM σε συμβατές συσκευές.

 

Για μια ακόμη φορά πάντως η εξάπλωση μιας νέας έκδοσης του Android γίνεται με πολύ αργό ρυθμό, όπου τα στοιχεία της ίδιας της Google να αναφέρουν ότι μόλις το 3.3% των Αndroid συσκευών διαθέτει τη νέα έκδοση, 5 μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία.

 

Link.png Site: GSMArena