Όπως και η Motorola, έτσι και η LG ανακοίνωσε τον καρπό μιας ακόμη συνεργασίας της με τη Google, που είναι ένα νέο smartwatch με την ονομασία LG G Watch, το οποίο μάλιστα είναι εφοδιασμένο με το λειτουργικό σύστημα Android Wear της Google, που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Το LG G Watch θα είναι συμβατό με μία ευρεία γκάμα smartphones με λειτουργικό Android ενώ θα παρουσιάζει σχετική πληροφόρηση στους χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις ή πολλά διάφορετικά πράγματα ακριβώς όποτε χρειαστούν ή όποτε απλά πουν “Ok Google”.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία το νέο smartwatch, θα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο τόσο για προγραμματιστές όσο και για τους χρήστες καθώς η LG συνεργάστηκε στενά με την Google από τα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του για να εξασφαλιστεί ότι το LG G Watch θα είναι απόλυτα συμβατό με το Android Wear.

 

Ωστόσο δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής κάτι περισσότερο σχετικά με λεπτομέρειες ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του G Watch. Αυτά αναμένεται να ανακοινωθούν από την εταιρεία μέσα στους επόμενους μήνες καθώς η κυκλοφορία του προγραμματίζεται να ξεκινήσει κάποια στιγμής μέσα στο δεύτερο τρίημηνο του έτους.

 

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/lg-announces-lg-g-watch-powered-by-android-wear[/url]']Neowin