Πιστή στο αρχικό της χρονοδιάγραμμα, η LG κυκλοφορεί από σήμερα σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες την αναβάθμιση του Android 5.0 Lollipop για το καλύτερο της smartphone, το G3.

Στις χώρες περιλαμβάνονται η Αγγλία, Γερμανία, Κροατία, Βέλγιο, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία αλλά και η Ελλάδα, με την διάθεση της αναβάθμισης να γίνεται σταδιακά.

 

Κρίνοντας και από τις φωτογραφίες, η LG έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο να συνδυάσει στοιχεία του νέου γραφικού περιβάλλοντος που φέρνει το Android 5.0, σε συνδυασμό με το Optimus UI, το δικό της γραφικό περιβάλλον το οποίο θεωρείται και ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει σε android συσκευή.

 

android-50-lollipop-na-lg-g3-100181.jpg

 

Με αναβαθμισμένες αρκετές από τις λειτουργίες του, η νέα έκδοση για τη δημοφιλή mobile πλατφόρμα φέρνει αλλαγές στην οθόνη ειδοποιήσεων η οποία επεκτείνεται πλέον και στην οθόνη κλειδώματος, με το χρήστη να μπορεί να δηλώσει συγκεκριμένες ώρες στις οποίες μόνο κλήσεις και ειδοποιήσεις επαφών που έχετε επιλέξει, μπορούν να σας «ενοχλήσουν».

 

Με βάση πάντως τη συγκεκριμένη κυκλοφορία, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η LG βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος και για την κυκλοφορία του Lollipop στο G2 όπου σύμφωνα με την εταιρεία αυτό θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αναβάθμιση του G3.

 

AndroidPIT-LG-G3-Android-5-0-screenshots.jpg

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: AndroidPit