Πολλές εταιρείες συνηθίζεται να βγάζουν μια πιο μικρή -σε διαστάσεις και τιμή- έκδοση του κορυφαίου τους smartphone, με την LG να μην αποτελεί εξαίρεση.

Έχοντας ανακοινώσει τη συσκευή πριν μερικές εβδομάδες, το G3 S γνωρίζαμε ότι έχει υιοθετήσει τον σχεδιασμό του μεγάλου του αδερφού, όχι όμως όλα τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του.

 

DSC00705.JPG

 

Συγκεκριμένα η οθόνη στο G3 S είναι τεχνολογίας IPS με διαστάσεις 5 ιντσών και HD ανάλυση κάτι που αντιστοιχεί σε 294 PPI. Η Qualcomm είναι υπεύθυνη για το SoC της συσκευής με το τετραπύρηνο Snapdragon 400 στα 1.2 GHz, 1 GB RAM και 8 GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου με μια microSD κάρτα.

 

Η πίσω κάμερα είναι στα 8MP, συνοδευόμενη από LED Flash αλλά και από το Laser Autofocus, την τεχνολογία που είδαμε για πρώτη φορά στο «μεγάλο» G3 για πολύ γρήγορη εστίαση και λιγότερο θολές φωτογραφίες. Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει κάμερα 1.3 MP ενώ η εγγραφή βίντεο με την κύρια κάμερα γίνεται στη Full HD ανάλυση.

 

DSC00711.JPG

 

Τρέχει φυσικά την πλατφόρμα του Android στην έκδοση 4.4.2 KitKat, μαζί με το Optimus UI της LG το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του. Το LG G3 S αναμένεται να κοστίζει μεταξύ €349 και €399.

 

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt