Με επίσημη ενημέρωση της LG Hellas, μαθαίνουμε ότι η αναβάθμιση του LG G2 στο Android 4.4 KitKat θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας έως το τέλος Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η LG, η νέα έκδοση του Android φέρνει σημαντικές αλλαγές στο G2 όπως πιο αποτελεσματική αναπαραγωγή μουσικής καθώς και υποστήριξη λειτουργίας εξοικονόμησης μπαταρίας ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή εύρεσης θέσης (location mode), επεκτείνοντας έτσι τη ζωή της μπαταρίας και κατά συνέπεια την εμπειρία χρήσης.

 

Επιπλέον η φόρτωση των εφαρμογών είναι πλέον κατά 17% γρηγορότερη σε σχέση με πριν όπως επίσης και το browsing. Η εγγενής λειτουργία Google Cloud Printer για εκτύπωση εγγράφων μέσω Wi-Fi ή Bluetooth είναι ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης.

 

Σε δηλώσεις του ο κ. Δημήτρης Βάθης, Mobile Communications Sales Manager της LG Electronics αναφέρει συγκεκριμένα «Φροντίζουμε για την άμεση διάθεση οποιασδήποτε αναβάθμισης λειτουργικών συστημάτων έχουμε ολοκληρώσει και αυτό αποτελεί έναν από τους πολλούς παράγοντες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των χρηστών μας». «Εκτός από τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά, η αναβάθμιση 4.4 KitKat OS για το LG G2 περιέχει μια σειρά από βελτιώσεις που ενισχύουν καθολικά την εμπειρία του χρήστη. Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες καταναλωτές θα απολαύσουν τη διαφοροποιημένη αξία που προσφέρει η τελευταία μας αναβάθμιση».

 

Εκτός από την διάθεση της αναβάθμισης στο G2, η LG Hellas αναφέρει ότι το Android 4.4 KitKat θα είναι διαθέσιμο για το G Pad 8.3 στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2014 ενώ για το μοντέλο G Flex θα είναι διαθέσιμη μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας να ποικίλει ανάλογα με τη χώρα.