Ο γνωστός leaker με την ονομασία @evleaks δημοσίευσε δύο φωτογραφίες ενός νέου smartphone της LG που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από την KDDI στην Ιαπωνία και έχει την ονομασία LG isai FL.

Αυτό που μας ενδιαφέρει στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, δεν είναι τόσο η κυκλοφορία στη μακρινή Ιαπωνία, όσο το design του κινητού. Αν και ο @evleaks δεν αποκάλυψε το παραμικρό, έδωσε στην ανάρτηση του έμφαση στα πολύ μικρά περιθώρια που επιδεικνύει το κινητό γύρω από την οθόνη.

 

Κάποιοι θεωρούν ότι αυτή είναι η Ιαπωνική έκδοση του LG G3 (το isai FL/ L24 θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα) που περιμένουμε να ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι, ενώ άλλοι, λιγότερο τολμηροί πιστεύουν ότι το LG G3 θα επιδεικνύει παρόμοιες σχεδιαστικά αρχές με το isai FL και πως ουσιαστικά, με το συγκεκριμένο κινητό αποκαλύπτεται η "σχεδιαστική γλώσσα" της Κορεάτικης εταιρείας που θα δούμε σε επερχόμενες συσκευές της (και στο επερχόμενο LG G3), όπως μία νέα σχεδίαση/διάταξη πλήκτρων στο πίσω μέρος και φυσικά, τα μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη.

 

gallery_286955_1045_67795.jpg

 

Πέρυσι, η LG είχε κυκλοφορήσει το isai επίσης αποκλειστικά για την KDDI και το οποίο μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία του PhoneArena δίπλα από το LG G2. Τα δύο κινητά όπως μπορείτε να δείτε μοιάζουν πάρα πολύ, οπότε παρομοίως περιμένουμε το isai FL να μοιάζει αρκετά με το G3.

 

gallery_286955_1045_223829.jpg

 

Το G3 σύμφωνα με φήμες θα ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, 3GB RAM και Qualcomm Snapdragon 801 SoC.

 

Link.png Site: @evleaks