Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει τις πύλες της η μεγαλύτερη έκθεση γύρω από την κινητή τηλεφωνία, η MWC 2015, με την LG να ανακοινώνει σήμερα την παγκόσμια διάθεση του G Flex 2, τη νέα γενιά του smartphone με την κυρτή οθόνη.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να είναι το κορυφαίο κινητό που θα παρουσιάσει η εταιρεία στο φετινό MWC, κρατώντας για το επόμενο δίμηνο την ανακοίνωση του G4, της πραγματικής ναυαρχίδας της Κορεατικής εταιρείας. Όπως είχαμε δει και τον Ιανουάριο κατά την πρώτη μας επαφή με τη συσκευή στην έκθεση CES, η LG έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των χρηστών, με σημαντικότερη τη μείωση των διαστάσεων της συσκευής, συμπεριλαμβανομένου και της P-OLED οθόνης η οποία είναι πλέον στις 5.5 ίντσες, με Full HD ανάλυση.

 

Εσωτερικά υπάρχει το κορυφαίο Snapdragon 810 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB μνήμη για το μοντέλο των 32GB και 2GB για το μοντέλο με χωρητικότητα 16GB ενώ βελτιωμένη είναι η δυνατότητα αυτο-ίασης που υπάρχει στο πίσω μέρος για την προστασία από γρατζουνιές. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 13MP με υποστήριξη οπτικού σταθεροποιητή και Laser Auto Focus ενώ στο εμπρόσθιο η ανάλυση πέφτει στα 2.1MP.

 

glfex2.jpg

 

Όσον αφορά την Ευρώπη, το LG G Flex 2 θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες αρχικά στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, με τη διαθεσιμότητα να επεκτείνεται μετά το τέλος της MWC και σε άλλες χώρες. Στην Ελλάδα όπως μαθαίνουμε, θα πρέπει να το περιμένουμε προς τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Η τιμή όπως γνωρίζαμε ήδη δε θα φτάνει στα εξωπραγματικά επίπεδα του πρώτου μοντέλου, και αν και δεν έχει επισημοποιηθεί, πιθανότατα θα οριστεί στα €749.