Όχι ένα αλλά δύο νέα Moto X μοντέλα, παρουσίασε πριν λίγο η Motorola, "σπάζοντας" έτσι το κορυφαίο της smartphone στα δύο, μη παραλείποντας να αναφέρει ότι αυτά που προσφέρουν είναι στα ίδια επίπεδα με άλλες ναυαρχίδες της αγοράς, με τιμή έως και $400 φθηνότερη.

Το Moto X Play είναι το πρώτο από τα δύο μοντέλα, το οποίο ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα και για την τεράστια μπαταρία που διαθέτει, η οποία έχει χωρητικότητα 3.630mAh, ικανή για χρήση για 2 ημερών σύμφωνα με τη Motorola.

 

Και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά όμως είναι σε πολύ καλά επίπεδα, όπως η οθόνη των 5.5 ιντσών με Full HD ανάλυση, το Snapdragon 615 chipset της Qualcomm με 8πύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.7GΗz, 2GB RAM, LTE υποστήριξη, 16/32GB αποθηκευτικού χώρου και κάμερα 21MP με διάφραγμα f/2.0. Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει κάμερα 5MP για τις selfies και τις βιντεοκλήσεις σας, ενώ υπάρχουν και τα γνωστά κόλπα της Motorola κάνοντας μια χειρονομία πάνω από την οθόνη προκειμένου να δούμε για λίγα δευτερόλεπτα τις ειδοποιήσεις μας και την ώρα.

 


 

Το Moto X Style αποτελεί μια πιο "δυνατή" λύση, με οθόνη 5.7 ιντσών, ανάλυση; QHD, διαθέτοντας την ίδια κάμερα των 21MP με dual led flash, για την οποία η Motorola αναφέρει ότι είναι από τις καλύτερες στην αγορά. Ειδικά για την οθόνη, αυτή καλύπτει το 76% της εμπρόσθιας επιφάνειας της συσκευής, με ελάχιστα διακριτά περιθώρια στα αριστερά και δεξιά.

 

Ένας εξαπύρηνος επεξεργαστής της Qualcomm, χρονισμένος στο 1.8GHz, αναλαμβάνει όλες τις εργασίες της συσκευής, παρέα με 3GB μνήμη και χωρητικότητα η οποία φτάνει τα 64gb, και η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτα κάτι που δεν ίσχυε σε παλαιότερες εκδόσεις του Moto X.

 

Η μπαταρία πάντως δεν είναι στα ίδια επίπεδα με αυτά του Moto X Play αλλά παραμένει με υψηλή χωρητικότητα, στα 3.000mAh, ενώ στην παρουσίαση της συσκευής η Motorola έδειξε ότι μπορεί να φορτιστεί κατά 50% γρηγορότερα από ένα Galaxy S6.

 

Και τα δύο μοντέλα στηρίζονται στο Android 5.1.1 Lollipop, παρέχουν διάφορες δυνατότητες προσωποποίησης οι οποίες όμως είναι διαθέσιμες σε ελάχιστες χώρες, Το Moto X Style θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο με τιμή $399, ενώ από τον Αύγουστο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πάρουν στα χέρια τους το Moto X Play, με τιμή η οποία δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά πιθανότατα θα κυμαίνεται περίπου στα $349.

 

 

Link.png Site: Motorola