Η Nokia, στην οποία ανήκει το χαρτοφυλάκιο των ευρεσιτεχνιών και οι υπηρεσίες HERE (η Microsoft έχει αδειοδοτηθεί να της χρησιμοποιεί για αρκετά χρόνια) ανακοίνωσε πρόσφατα τη πρόθεση της να διαθέσει μία έκδοση των HERE Maps για τη πλατφόρμα Android, αν και για την ώρα μόνο για συσκευές της Samsung.

Αν και η εφαρμογή δεν έχει διατεθεί επίσημα, κάποιος κατάφερε να πάρει το APK στα χέρια του, για να διαπιστωθεί ότι οι χάρτες λειτουργούν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε οποιαδήποτε συσκευή Android τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος 4.0 ή πιο σύγχρονη.

 

Οι Nokia HERE Maps είναι μία πλήρης εφαρμογή πλοήγησης, με όλα τα χαρακτηριστικά όπως φωνητική καθοδήγηση turn-by-turn. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάσουν τους χάρτες ολόκληρων πόλεων ή χωρών, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και offline, χωρίς σύνδεση στο Internet. Το APK βρίσκεται σε μορφή beta, και ενδεχομένως να έχει ορισμένα bugs (σε κάθε περίπτωση, αν προχωρήσετε με την εγκατάσταση στην Android συσκευή σας, τότε το κάνετε με δική σας ευθύνη).

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: Android Police

Link.png Site: XDA

 

File.png Download: Download