Ενάμιση χρόνο πριν, η ανακοίνωση συνεργασίας των Sony και Panasonic που αφορούσε στην παραγωγή τηλεοράσεων με οθόνες τεχνολογίας OLED είχε δημιουργήσει αίσθηση, όμως όπως φαίνεται δε θα δούμε ποτέ στην πράξη τι είχαν να προσφέρουν οι δύο εταιρείες.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές της ιστοσελίδας The Wall Street Journal, οι δύο εταιρείες ακύρωσαν την εν λόγω συνεργασία, κάτι που αυτομάτως μας κάνει να ξεχάσουμε κάποιο μοντέλο OLED με την υπογραφή Sony και Panasonic. Όμως, η πηγή κάνει λόγο για νέα συμφωνία, αυτή τη φορά για την παραγωγή οθονών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης 4K, με την Panasonic από την άλλη να μη διαγράφει τελείως από τα σχέδιά της τη τεχνολογία OLED.

 

Τα πρώτα σημάδια της συνεργασίας των Sony και Panasonic τα είδαμε στην περασμένη έκθεση CES, με τις εταιρείες να παρουσιάζουν την πρώτη OLED 56 ιντσών ανάλυσης 4K, ένα μοντέλο που δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην αγορά, αφήνοντας τις Samsung και LG να παίζουν μόνες τους σε όλη τη διάρκεια του έτους. Αναμένουμε κάποια σχετική επίσημη ανακοίνωση.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/12/25/5243330/sony-and-panasonic-reportedly-cancel-oled-tv-partnership[/url]']The Verge