Ένα «μαγικό καθρέπτη», παρουσίασε φέτος η Panasonic στη CES 2015, όπου με τη χρήση ειδικής κάμερας, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει διάφορες αλλαγές στην εμφάνιση μας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, οι αλλαγές γίνονται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνουν αλλαγές στο makeup αλλά και τη δοκιμή διαφόρων στυλ μαλλιών, ακόμα και αν θέλουμε να δούμε πως φαινόμαστε με μουστάκι ή μούσι. Στη διάθεση μας έχουμε ακόμα μια σειρά από διαφορετικές σκιές ματιών, σχήματα φρυδιών και χρωμάτων χειλιών, τα οποία προστίθενται σε πραγματικό χρόνο πάνω στη δική μας εικόνα με το τελικό αποτέλεσμα να είναι αρκετά πειστικό.

 

panbeaty2.jpg

Κάθε αλλαγή προβάλλεται απέναντι μας στον καθρέπτη, κάτι που κάνει εύκολη την εξέταση του τελικού αποτελέσματος προκειμένου να αποφασίσουμε αν θα προχωρήσουμε στην εκάστοτε στυλιστική αλλαγή.

 

Το Panasonic Beaty αποτελεί για την ώρα μια πρωτότυπη δημιουργία της Panasonic, με την εταιρεία να δεσμεύεται ότι θα την εξελίξει περαιτέρω μέσα στη χρονιά, έχοντας να ανακοινώσει περισσότερα γύρω απ' αυτή τον επόμενο χρόνο.