Αν και πολλές εταιρείες έχουν παρουσιάσει “multi-room” συστήματα ήχου που διαθέτουν WiFi και ελέγχονται από το κινητό, το wireless σύστημα Izzy της Philips απλοποιεί πολύ τα πράγματα.

Έτσι, αφήνει στην άκρη το WiFi ή τo βασικό controller app, που στην ουσία αποτελούν τα θεμελιώδη συστατικά της τεχνολογίας των ανταγωνιστικών προτάσεων για το απλό… Bluetooth. Βεβαίως στο εσωτερικό των ηχείων υπάρχει και ένας μικρός… εγκέφαλος που αναλαμβάνει τις συνδέσεις με άλλα ηχεία κ.λπ.

 

Η multi-room λύση λοιπόν της Philips είναι ιδιαίτερα απλή, και βασίζεται σε ένα βασικό ηχείο, που “ζευγαρώνει” με το κινητό σας μέσω Bluetooth όπως πολλά άλλα συστήματα ήχου. Παρόλα αυτά, σε αντίθεση με άλλα συστήματα, τα ηχεία Izzy της Philips ξέρουν από μόνα τους πώς να συνδεθούν με τα άλλα ηχεία. Έτσι, χρησιμοποιώντας το πλήκτρο “group” στο πάνω μέρος του ηχείου, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν όσα ηχεία Izzy θέλουν με το κεντρικό ηχείο, για να στείλουν τον ήχο σε όλα τα δωμάτια στο σπίτι, και από οποιοδήποτε app στο κινητό τους.

 

Το πρώτο ηχείο της σειράς Izzy της Philips είναι το μοντέλο BM5, το οποίο διαθέτει δύο οδηγούς των 2,5 ιντσών καθώς και ένα LED που δείχνει την ισχύ του σήματος μεταξύ των συνδεδεμένων ηχείων (η Philips κάνει λόγο για έως και 100m open range). Το κόστος του BM5B είναι $130.

 

Link.png Site: DigitalTrends

 

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ