Οι κάμερες της GoPro συνεχίζουν να βρίσκονται μπροστά από τον ανταγωνισμό, με το τελευταίο firmware να κάνει ακόμα μεγαλύτερη την απόσταση.

Έτσι όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, με αναβάθμιση firmware η οποία θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο, το νέο μοντέλο GoPro Hero 4 Black, θα μπορεί να κάνει λήψη βίντεο σε αργή κίνηση με 240 καρέ το δευτερόλεπτο, κάτι που έχουμε δει

. Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να είναι εντυπωσιακά ειδικά για τις χρήσεις στις οποίες προορίζονται οι κάμερες της GoPro, στις οποίες περιλαμβάνονται κυρίως αθλητικές δραστηριότητες. Το αποτέλεσμα κρίνοντας και από το βίντεο το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα Gizmodo είναι αρκετά εντυπωσιακό αν και υπάρχουν αναφορές ότι δεν είναι αρκετά καθαρό όταν η εγγραφή γίνεται στην HD ανάλυση.

 

 

Το firmware περιλαμβάνει και άλλα νέα χαρακτηριστικά όπως η μετατροπή σε βίντεο φωτογραφιών που έχουν γίνει λήψη με χρονοκαθυστέρηση, απευθείας από την κάμερα και χωρίς να χρειάζεται να τη συνδέσετε με υπολογιστή. Οι συμβατές κάμερες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον εσωτερικό επιταχυνσιόμετρο για αυτόματη αλλαγή της περιστροφής του βίντεο, για όσους συνηθίζουν να εγκαθιστούν την κάμερα ανάποδα.

 

Η GoPro και η νέα της κάμερα αναμένεται να αντιμετωπίσει πιο ισχυρό ανταγωνισμό από φέτος, όταν και η Sony θα κυκλοφορήσει τη δικής της action κάμερα με δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε 4K ανάλυση

 

Link.png Site: Engadget