Το μοντέλο Hero4 αποτελεί ένα από τα καλύτερα μοντέλα της GoPro, με την εταιρεία σήμερα να παρουσιάζει μια διαφορετική έκδοση της, την Hero4 Session η οποία επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη συγκεκριμένη σειρά.

Με μικρότερες διαστάσεις, μικρότερο βάρος και σχήμα μικρού κύβου, η Hero4 Session όπως και κάθε κάμερα της GoPro, απευθύνεται σε όσους θέλουν μια κάμερα η οποία να είναι σε θέση να κάνει λήψεις βίντεο ειδικών συνθηκών που σχετίζονται με διάφορα extreme sports.

 

Το μικρότερο μέγεθος της δε σημαίνει ότι ο κάτοχος της θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση της σε βάση που έχει δημιουργηθεί για την Hero4, ενώ είναι σε θέση να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση Full HD με 60fps, 720p στα 100fps, ακόμα και στην 4K ανάλυση με 30fps. Η αδιαβροχοποίηση της, της επιτρέπει να φθάσει σε βάθος έως 10 μέτρων χωρίς καμία εξωτερική θήκη, Σχετικά με την ποιότητα καταγραφής ήχου, αυτή είναι αρκετά καλή εξαιτίας του διπλού μικροφώνου, με τη Hero4 Session να εναλλάσσετε σ' αυτά προκειμένου να μειώσει το θόρυβο του ανέμου κατά την εγγραφή σε εξωτερικό χώρο.

 

Στην επιφάνεια της κάμερας μπορούμε να βρούμε μόνο ένα κουμπί, το οποίο αν το πατήσουμε παρατεταμένα, ενεργοποιούμε διαφορετικές λειτουργίες. Πολύ περισσότερες λειτουργίες είναι πάντα διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής της GoPro για smartphone ή του Smart Remote. Η τιμή της Hero4 Session έχει οριστεί στα $399 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου.

 

Link.png Site: TheNextWeb