Η Leica λανσάρισε μία ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση της γνωστής –και δημοφιλούς ανάμεσα σε φωτογράφους από το 2014- mirrorless ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Leica T.

Οι διαφορές είναι μικρές, όπως είναι οι μεγαλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης, η καλύτερη συμβατότητα με συστήματα φακών της Leica και ένας νέος χρωματισμός, ωστόσο τα καλύτερα στοιχεία της γνωστής Leica T, όπως ο αισθητήρας APS-C των 16 Megapixels και ο σχεδιασμός του σώματος, παραμένουν όμοια στοιχεία σε σχέση με το παρελθόν.

 

Όπως αναφέραμε, η νέα Leica TL διαθέτει αύξηση στον χώρο αποθήκευσης (αυξήθηκε στα 32GB) ωστόσο φέρνει βελτιώσεις στο σύστημα αυτόματης εστίασης της κάμερας, το οποίο είναι ειδικά βελτιωμένο στο AF-C mode. Η νέα Leica TL επίσης προσφέρει καλύτερη υποστήριξη στα συστήματα φακών της εταιρείας, και έτσι ο κάτοχος της είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τους φακούς SL της εταιρείας (SL-Lenses) με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας, καθώς και τους φακούς του συστήματος R (R-System) χρησιμοποιώντας τον R-Adapter L.

 

Στο λανσάρισμα, η Leica προσφέρει την TL με τις χρωματικές επιλογές Titanium, Silver και Black καθώς και με αξεσουάρ όπως το προστατευτικό κάλυμμα από δέρμα Napa. Παράλληλα, η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο app για την Leica TL που δίνει την δυνατότητα σε φωτογράφους να διαμοιραστούν φωτογραφίες από τις συσκευές iOS ή Android που διαθέτουν σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω email. Η νέα Leica TL κυκλοφορεί αυτό το μήνα με τιμή $1695.

 

gallery_286955_3494_33117.jpg

 

Link.png Site: SlashGear