Σύμφωνα με ένα slide που διέρρευσε από μία παρουσίαση της Samsung που σχετίζεται με το επερχόμενο Galaxy S8, η Κορεάτικη εταιρεία ετοιμάζεται να προσθέσει λειτουργικότητα Continuum στo Android.

Όπως είναι γνωστό, το Continuum είναι ένα χαρακτηριστικό των Windows –το είδαμε να λειτουργεί για παράδειγμα στο Lumia 950XL- που μετατρέπει “χοντρικά” το κινητό σε ένα PC όταν συνδέουμε σε αυτό μία οθόνη και ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι. Από ότι φαίνεται η ιδέα άρεσε στη Samsung, η οποία εργάστηκε για να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο για την επόμενη ναυαρχίδα της, το Galaxy S8.

 

Στο slide που διέρρευσε μπορείτε να δείτε ότι το κινητό συνδέεται στην οθόνη ενσύρματα ενώ για την χρήση πληκτρολογίου και mouse, δεν θα απαιτηθεί παρά να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth. Τουλάχιστον αυτό υποθέτουμε.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη δυνατότητα, ο χρήστης θα έχει στη διάθεση του μεγαλύτερη επιφάνεια να εργαστεί και να χρησιμοποιήσει δυνατότητες multi-window multi-tasking. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί με την συγκεκριμένη είδηση.

 

Link.png Site: GSMArena

 

Το άρθρο είναι χορηγία του Κωτσόβολου