Επίσημο από σήμερα το Galaxy S 4 Active, το φημολογούμενο «σκληρό» Galaxy S4 το οποίο διακρίνεται για την αντοχή του στο νερό και τη σκόνη.

Με το συγκεκριμένο μοντέλο η Samsung αντιμετωπίζει τη Sony και το Xperia Z σε δύο από τα χαρακτηριστικά που δε βλέπουμε συνήθως από ακριβά smartphones αφού αντέχει έως και 30 λεπτά κάτω από το νερό σε βάθος έως 1 μέτρο.

 

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι κορυφαία και πλησιάζουν αυτά της ναυαρχίδας της Samsung. Με οθόνη 5' ιντσών τεχνολογίας όμως TFT LCD, με την ίδια ανάλυση 1080p (443ppi), επεξεργαστή τετραπύρηνο Snapdragon 600 στο 1.9 GHz με 2GB RAM, το Galaxy S 4 Active είναι ικανό να εκτελέσει όλες τις εργασίες που θα του αναθέσετε χωρίς πρόβλημα.

 

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε κάμερα 8mp με LED Flash, 2mp κάμερα μπροστά ενώ δεν υπάρχει το ίδιο θέμα με το S4 αφού υποστηρίζει κανονικά σύνδεση με LTE δίκτυα σε όλες τις χώρες που θα κυκλοφορήσει. Ακόμα υπάρχουν 16GB αποθηκευτικός χώρος, microSD θύρα καθώς και μπαταρία 2.600 mAh.

 

s4-active-3.jpg

 

Τρέχει την τελευταία έκδοση του Android μέχρι σήμερα, την 4.2.2 Jelly Bean μαζί πάντα με το γραφικό περιβάλλον TouchWiz της Samsung. Όλα τα κόλπα με τα air gestures που υπάρχουν στο S4 κάνουν την εμφάνιση τους και στο Active όπως το Smart Scroll, Smart Pause κ.α. Μια μικρή διαφορά είναι η λειτουργία Aqua mode στην κάμερα για καλύτερες υποβρύχιες λήψεις.

 

Το Galaxy S 4 Active κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι σε Ευρώπη και Αμερική και περισσότερα στοιχεία γύρω από αυτό θα ανακοινωθούν στις 20 Ιουνίου στην προγραμματισμένη εκδήλωση της Samsung στο Λονδίνο.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/06/05/samsung-galaxy-s-4-active-goes-official/[/url]']engadget.com