Η Samsung ανακοίνωσε σε μία ειδική εκδήλωση στην Ινδία το τρίτο κατά σειρά smartphone της που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Tizen.

Το νέο Samsung Z2 βασίζεται σε SoC (System-on-Chip) της Spreadtrum με τετραπύρηνο επεξεργαστή και διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 3,97 ιντσών. Η συσκευή εξοπλίζεται με 1GB RAM και με αποθηκευτικό χώρο 8GB ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 1500mAh.

 

Στην πρόσοψη της οικονομικής συσκευής της Κορεάτικης εταιρείας υπάρχει μία κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα VGA ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος που συνοδεύεται από LED flash βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels.

 

Το Samsung Z2 είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE και εξοπλίζεται με WiFi, Bluetooth και GPS και βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Tizen 2.4. Στο λογισμικό του περιλαμβάνεται μία εφαρμογή που λέγεται My Money Transfer, και η οποία επιτρέπει την μεταφορά χρημάτων από τον ένα τραπεζικό λογαριασμό σε κάποιον άλλον καθώς και το S Bike Mode. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ινδία με τιμή περίπου $70 σε χρυσό, μαύρο και κόκκινο χρώμα.

 

Link.png Site: GSMArena