Η Samsung ανακοίνωσε ένα ακόμη smartphone στην οικογένεια Galaxy Core, το οποίο έχει την ονομασία Galaxy Core Mini 4G (SM-G3568V).

Η οθόνη του Samsung Galaxy Core Mini 4G έχει διαγώνιο 4.3 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση 480 x 800 pixels. Στο εσωτερικό του, βρίσκουμε ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz, 1.5GB RAM καθώς και 8GB αποθηκευτικού χώρου που -ευτυχώς- είναι επεκτάσιμος. Η βασική κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα 5.0 Megapixels που όμως δεν συνοδεύεται από LED flash. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, έχουμε να κάνουμε με ένα κινητό που είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE.

 

Οι διαστάσεις του Galaxy Core Mini 4G είναι 127.8 x 66.2 x 10.6 χιλιοστά και το βάρος του είναι 136 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει σε ένα χρώμα για την ώρα, το λευκό. Το λογισμικό, το οποίο έχει τη φροντίδα της Samsung, βασίζεται στο Android 4.4 KitKat. Το νέο κινητό της Samsung θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Κίνα, για το δίκτυο καταστημάτων της China Mobile, και δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα το δούμε και σε άλλες αγορές, όπως στην Ευρωπαϊκή αγορά.

 

Link.png Site: PhoneArena