Όπως αναφέραμε, μαζί με το Android Wear, η Google ανακοίνωσε -για χάρη της Samsung- και το Gear Live smartwatch, που θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα για "φορετές" συσκευές της εταιρείας.

Για τα LG G Watch και Motorola Moto 360 γνωρίζαμε ήδη αρκετά πράγματα -έγινε βεβαίως αναφορά και στις δύο συσκευές από τη Google στο συνέδριο Google I/O- ωστόσο για το Gear Live της Samsung, δεν γνωρίζαμε το παραμικρό έως σήμερα.

 

Όσο αφορά στις προδιαγραφές του, μάθαμε ότι διαθέτει οθόνη αφής Super AMOLED με διαγώνιο 1.63 ίντσες, ανάλυσης 320 x 320 pixels ενώ βασίζεται σε επεξεργαστή συχνότητας λειτουργίας 1.2GHz. Διαθέτει 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου ενώ εξοπλίζεται με αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών. Καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 και επομένως είναι αδιάβροχο και απρόσβλητο από τη σκόνη. Επίσης διαθέτει Bluetooth 4.0 και η μπαταρία του επιδεικνύει χωρητικότητα 300mAh.

 

Οι διαστάσεις του είναι 37.9 x 56.4 x 8.9 χιλιοστά και ζυγίζει 59 γραμμάρια. Χρησιμοποιεί συμβατικό λουρί, 22mm και θα κυκλοφορήσει σε χρώματα black και wine red. Το κόστος του Samsung Gear Live είναι $199.99.

 

Link.png Site: Samsung