Η ανάκληση και η διακοπή των πωλήσεων του Galaxy Note7 άφησε πολλούς καταναλωτές μετέωρους, αφού δεν υπάρχει απευθείας αντικαταστάτης του συγκεκριμένου κινητού στην αγορά.

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα από την Ecommerce Solutions που πραγματοποιήθηκε μετά την επίσημη διακοπή της πώησης του Galaxy Note7, από τους 1020 Αμερικανούς κατόχους κινητών Samsung που ερωτήθηκαν, το 40% δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αγοράσουν ξανά smartphone της Κορεάτικης εταιρείας. Μάλιστα, το 46% από εκείνους που απάντησαν “όχι” στην ερώτηση αν θα αγοράσουν ξανά smartphone της Samsung, έγιναν πελάτες της Κορεάτικης εταιρείας τα τελευταία δύο χρόνια.

 

Το 30% από οσους απάντησαν ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν ξανά με την εταιρεία δήλωσαν ότι πρόκειται να κάνουν την αλλαγή σε iPhone 7, ενώ το 70% δήλωσε ότι πρόκειται να παραμείνει με το Android, με το 8% εξ αυτών να σκοπεύει να αγοράσει κάποιο smartphone από την σειρά Pixel της Google μόλις κυκλοφορήσει.

 

Κατά πόσο το Pixel XL ή οποιοδήποτε άλλο κινητό μπορεί να αντικαταστήσει το Galaxy Note7 αυτή την στιγμή και όλα όσα προσφέρει σε συνδυασμό με το Pen είναι πάντως ένα ερώτημα…

 

Link.png Site: GSMArena