Ο γνωστός @evleaks μπορεί να "τα έχει… παρατήσει επίσημα", ωστόσο όποτε έχει την ευκαιρία δημοσιεύει φωτογραφίες επερχόμενων συσκευών στον λογαριασμό του στο twitter.

Αυτή την φορά, διέρρευσε μία εικόνα με τις δύο νέες συσκευές της Samsung, Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge+ που θα ανακοινωθούν επίσημα στις 13 Αυγούστου.

 

Από τις φωτογραφίες, παρατηρούμε ότι οι δύο συσκευές έχουν πολλές ομοιότητες με το ντουέτο της σειράς Galaxy S6, ωστόσο το Galaxy Note 5 συνοδεύεται επιπλέον από το “σήμα κατατεθέν” της σειράς Note, το γνωστό S Pen.

 

Από άποψη χαρακτηριστικών δεν γνωρίζουμε επίσημα το παραμικρό, ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι το Galaxy Note 5 θα διαθέτει οθόνη 5,66 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 2560 x 1440 pixels και πως θα βασίζεται στο Exynos 7420 SoC (dual Quad-core CPU με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2,1GHz και άλλους τέσσερις χρονισμένους στο 1,5GHz), το οποίο θα συνοδεύεται από 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς δυνατότητα επέκτασης.

 

Η εμπρόσθια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα 5,0 Megapixels ενώ η οπίσθια θα βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels. Λογικά οι προδιαγραφές του Galaxy S6 Edge+ ή (Galaxy S6 Edge Plus) δεν πρόκειται να διαφέρουν σημαντικά.

 


Link.png Site: http://www.digitaltrends.com/mobile/galaxy-note-5-and-s6-edge-plus-details-leak-out-on-the-web[/url]/']DigitalTrends