Πριν μερικές εβδομάδες, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Samsung ενδέχεται να χρησιμοποιήσει το Snapdragon 820 SoC της Qualcomm στο Galaxy S7, και σύμφωνα με μία νέα αναφορά από την Κορέα, επιβεβαιώνεται τουλάχιστον αυτή η πιθανότητα.

Σύμφωνα με το Κορεατικό μέσο, η Samsung αυτή την περίοδο δοκιμάζει διεξοδικά το νέο Qualcomm Snapdragon 820 SoC, και από τα αποτελέσματα των δοκιμών της εταιρείας θα εξαρτηθεί αν θα χρησιμοποιηθεί το SoC στο Galaxy S7 ή όχι.

 

Για την ώρα, και σύμφωνα με πηγές του Κορεατικού μέσου, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε ναυαρχίδα της Samsung με δύο διαφορετικά system-on-chips, ανάλογα την αγορά στην οποία απευθύνονται. Αυτό τουλάχιστον συνέβαινε και παλαιότερα, πριν την έλευση των Galaxy S6 και S6 edge, που βασίζονται σε Exynos SoC της Samsung. Βεβαίως, “παίζονται πολλά” και ενδεχομένως η Samsung, να βρίσκει περισσότερο συμφέρουσα την δική της λύση, ωστόσο αν το Qualcomm Snapdragon 820 SoC είναι τόσο ισχυρό όσο λέγεται –και ισχυρότερο από την λύση που μπορεί να ετοιμάζει η ίδια- τότε ενδεχομένως θα πρέπει να αναθεωρήσει την στάση της.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_is_said_to_be_intensively_testing_the_snapdragon_820-news-13685.php[/url]']GSMArena