Η Samsung προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του νέου της smartwatch, του Gear S2, λίγες ημέρες πριν το δούμε από κοντά στην έκθεση IFA 2015 όπου και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά.

Το Gear S2 ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα έξυπνα ρολόγια της εταιρειας, φέροντας στρογγυλό σχεδιασμό, με το bezel να είναι περιστρεφόμενο, για πιο εύκολο χειρισμό των λειτουργιών της πλατφόρμας Tizen στην οποία βασίζεται το Gear S2. Με όμορφο σχεδιασμό, διαστάσεις 42,3 x 49,8 x 11,4 χιλιοστών, βάρος 47 γραμμαρίων, το Gear S2 είναι αδιάβροχο κυκλοφορώντας παράλληλα και σε μία δεύτερη έκδοση με την ονομασία Classic η οποία διαθέτει δερμάτινο λουράκι, και πιο σκούρα εμφάνιση.

 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, συναντάμε διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz, 512MB μνήμη, 4GB αποθηκευτικό χώρος και οθόνη Super AMOLED 1.2 ιντσών με ανάλυση 360 x 360. Μπορεί να συνδεθεί με ασύρματα δίκτυα, υποστηρίζει Bluetooth 5.1 και NFC, ενώ η Samsung θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση η οποία θα μπορεί να συνδεθεί με δίκτυα 3G. Ενσωματώνει ακόμα αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών ενώ όπως αναφέρει η εταιρεία, η αυτονομία φτάνει τις 3 μέρες. Από τα αρνητικά πάντως σημεία είναι η αποκλειστική συνεργασία του Gear S2 μόνο με smartphones της Samsung.

 


gear-s2-classic-1.jpg

 


Περισσότερες πληροφορίες αλλά και μια πρώτη επαφή με το Gear S2, θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα όταν και θα το δούμε από κοντά στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2015.

 

Link.png Site: http://sammyhub.com/2015/09/01/samsung-gear-s2-classic[/url]/']Sammyhub

 

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ