Όπως περιμέναμε, η Samsung ανακοίνωσε το νέο Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition, το οποίο μπορεί να διαθέτει ακριβώς όμοια χαρακτηριστικά όσον αφορά στο hardware με το συμβατικό μοντέλο, ωστόσο δανείζεται τα χρώματα της "πανοπλίας" του σούπερ ήρωα της Marvel.

Έτσι, παρατηρούμε να διαθέτει χρυσαφί φινίρισμα στο μεταλλικό πλαίσιο περιμετρικά, χρυσαφί φινίρισμα στο "δαχτυλίδι" που περιβάλει τον φακό της κάμερας ενώ το βασικό χρώμα είναι το σκούρο κόκκινο.

 

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Samsung παρακάτω, συνοδεύεται από μία νέα συσκευασία, αρκετά μεγαλύτερου μεγέθους από την συνηθισμένη καθώς και από βάση ασύρματης φόρτισης που δανείζεται επίσης στοιχεία με την αισθητική της πανοπλίας του Iron Man με την "ατομική καρδιά". Στο πίσω μέρος επίσης υπάρχει η "μάσκα" του σούπερ ήρωα της Marvel.

 

Κατά τα άλλα, το Samsung Galaxy S6 edge Iron Man Edition διαθέτει ακριβώς όμοια χαρακτηριστικά με την απλή έκδοση του "edge" (αν και διαθέτει 64GB αποθηκευτικού χώρου) και έτσι διαθέτει 5,1 ιντσών AMOLED WQHD οθόνη, βασίζεται στο Exynos 7420 SoC, έχει 3GB RAM και κύρια κάμερα με αισθητήρα 16 Megapixels. Η εταιρεία έχει επέμβει στο λογισμικό επίσης, με ένα "θέμα" που δανείζεται επίσης στοιχεία από την πανοπλία του Iron Man.

 

gallery_286955_2031_124379.jpg

 

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαϊου στην Ν.Κορέα και αργότερα στις αγορές της Κίνας και του Χόνγκ Κόνγκ στον Ιούνιο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κυκλοφορία της συσκευής σε παγκόσμιο επίπεδο ή για την τιμή της ακόμη.

 

https://www.youtube.com/watch?t=16&v=wB6MId15cpo

 

Link.png Site: GSMArena