Η Samsung επεκτείνει την οικογένεια αξεσουάρ ήχου Level με δύο νέα προϊόντα, τα ακουστικά Level On Wireless που αποτελούν την ασύρματη έκδοση των ακουστικών Level On της εταιρείας και τα Level Link.

Τα Level On Wireless συνδέονται με το κινητό ή το tablet για παράδειγμα μέσω της τεχνολογίας Bluetooth και στα πλάγια διαθέτουν touchpad για τον έλεγχο της αναπαραγωγής, των εισερχόμενων κλήσεων ή άλλων χαρακτηριστικών όπως το S-Voice. Επίσης ενσωματώνουν έξι μικρόφωνα που χρησιμεύουν για το χαρακτηριστικό ενεργής ακύρωσης θορύβου που διαθέτουν. Σε αντίθεση με τα Level Over, τα Level On κάθονται πάνω στα αυτιά και όχι γύρω από αυτά.

 

Το δεύτερο προϊόν που παρουσίασε η εταιρεία είναι τα Level Link, που στην ουσία είναι ένα Bluetooth dongle με μία υποδοχή 3,5 χιλιοστών στην οποία μπορείτε να συνδέσετε headphones ή in-ear ακουστικά ή ακόμα και ηχητικό σύστημα.

 

gallery_286955_1930_18978.jpg

 

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε για παράδειγμα να συνδέσετε το Level Link στην τηλεόραση σας μέσω της υποδοχής 3,5 χιλιοστών, και η συσκευή θα μεταδώσει ασύτρματα τον ήχο σε ένα άλλο Bluetooth headset. Όσο αφορά στις τιμές, στην Κορέα τα Level On Wireless στοιχίζουν περίπου $257 ενώ τα Level Link περίπου $72.

 

Link.png Site: GSMArena