Η νέα ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S7 θα παρουσιαστεί επίσημα την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη, μία μέρα πριν ανοίξει τις πύλες της, η έκθεση του Mobile World Congress 2016.

Η εταιρεία από την Ν. Κορέα, έδωσε στην δημοσιότητα και ένα video που επιβεβαιώνει την ημερομηνία, ωστόσο δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για την ναυαρχίδα, παρά δείχνει έναν άνθρωπο να φοράει το Gear VR headset της εταιρείας. “Ετοιμαστείτε να ξανασκεφτείτε το μπορεί να κάνει ένα τηλέφωνο” λέει η Samsung στο διαφημιστικό video για την εκδήλωση Unpacked 2016. “#TheNextGalaxy θα αποκαλυφθεί στο Unpacked στις 21 Φεβρουαρίου.

 

Χάρη σε μία διαρροή πάντως, γνωρίζουμε από τώρα την εμφάνιση της νέας σειράς Galaxy S7, που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το πρώτο θα διαθέτει οθόνη 5,1 ιντσών WQHD ενώ το δεύτερο οθόνη 5,7 ιντσών WQHD, φυσικά τεχνολογίας Super AMOLED. Επίσης λέγεται πως θα διαθέτουν μπαταρία 3000mAh και 3600mAh αντίστοιχα.