Μαζί με τα Galaxy Note5 και Galaxy S6 edge+, η Samsung αποκάλυψε στην εκδήλωση Unpacked που πραγματοποιήθηκε στην Ν. Υόρκη ένα νέο αξεσουάρ για τις δύο νέες συσκευές της που έχει την ονομασία Keyboard Cover.

Όπως αποκαλύπτει και η ονομασία του, πρόκειται για μία προστατευτική θήκη, η οποία όμως διαθέτει και ένα αφαιρούμενο φυσικό πληκτρολόγιο, το οποίο θα φανεί χρήσιμο σε όσους χρειάζεται να γράφουν μακροσκελή μηνύματα ή μεγάλα κείμενα σε emails κ.λπ.

 

Το κόστος του νέου Keyboard Cover είναι περίπου $80 και θα κυκλοφορήσει τόσο για το Galaxy Note5 όσο και για το Galaxy S6 edge+, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμο και για χρήστες που έχουν στην κατοχή τους ή θέλουν να αγοράσουν τα Galaxy S6 και S6 edge.

 

Η θήκη αποτελείται από δύο τμήματα, ένα προστατευτικό κάλυμμα που καλύπτει όλη την επιφάνεια στο πίσω μέρος αγκαλιάζοντας το μεταλλικό πλαίσιο και το φυσικό πληκτρολόγιο στο εμπρόσθιο τμήμα. Το πληκτρολόγιο μπορεί μάλιστα να αφαιρεθεί όποτε δεν είναι απαραίτητο στον χρήστη, αφήνοντας την συσκευή προστατευμένη ωστόσο από το υπόλοιπο τμήμα της Keyboard Cover.

 

Όταν το συνδέσετε, η οθόνη προσαρμόζεται στην αλλαγή, ενώ όπως μπορείτε να δείτε τα capacitive πλήκτρα αλλά και το home button της συσκευής, αντικαθίστανται από τρία φυσικά πλήκτρα, στο κάτω τμήμα του φυσικού πληκτρολογίου.

 


gallery_286955_2323_22072.jpg

 


Link.png Site: Engadget