Η Samsung είναι έτοιμη να ρίξει στην αγορά δύο νέα κορυφαία smartphone, το Galaxy S6 και το Galaxy S6 edge, με τις πληροφορίες από την Κορέα να αναφέρουν ότι το edge μοντέλο προκαλεί αρκετά μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναμενομένου.

Όπως αναφέρει η κορεατική ιστοσελίδα ETNews, η διαφορά στην τιμή των δύο μοντέλων αποδεικνύεται ότι δεν αποτελεί τελικά αποτρεπτικό παράγοντα αγοράς για τους υποψηφίους αγοραστές, όπως πολλοί πίστευαν. Για το λόγο αυτό η Samsung είναι έτοιμη να τριπλασιάσει την παραγωγή του S6 edge μοντέλου απ' ότι αρχικά είχε υπολογίσει αν και άλλες πληροφορίες και πάλι από Κορεατικά μέσα αναφέρουν ότι η εταιρεία μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα στην προμήθεια του panel της οθόνης αφής το οποίο κατασκευάζει μόνο η εταιρεία Japan Alps Electronics.

 

Στη χώρα μας και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στις 17 Απριλίου, και όπως μαθαίνουμε από στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας, «οι προπαραγγελίες του Galaxy S6 edge είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές του Galaxy S6». Η διαφορά στην τιμή των δύο μοντέλων υπολογίζεται στα €130 ενώ αναλυτικά οι τιμές είναι οι εξής

 

Galaxy S6 32 GB - 769 ευρώ

Galaxy S6 64 GB - 869 ευρώ

Galaxy S6 128 GB - 969 ευρώ

 

Galaxy S6 edge 32GB - 899 ευρώ

Galaxy S6 edge 64GB - 999 ευρώ

Galaxy S6 edge 128GB - 1099 ευρώ

 

Link.png Site: GSMArena