Όπως έγινε γνωστό, η Samsung κυκλοφόρησε νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί το Galaxy Note 4 σε χώρες της Ασίας εξαιτίας της κυκλοφορίας του iPhone 6 Plus. Τα πρώτα κομμάτια ωστόσο, παρουσιάζουν κατασκευαστικά προβλήματα σύμφωνα με αναφορές που προέρχονται από τη Ν.Κορέα.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζεται κενό ανάμεσα στο προστατευτικό γυαλί της οθόνης 5.7 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης QHD και του μεταλλικού πλαισίου.

Το κενό σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στο μεταλλικό πλαίσιο και στην οθόνη είναι ίσο περίπου με το πάχος δύο σελίδων χαρτιού A4 ή με το πάχος μίας business card.

Οι χρήστες με βάση τη σχετική αναφορά Κορεάτικου μέσου που παραπονέθηκαν για το κενό, δεν είναι λίγοι. Σε αυτό το σημείο μπορεί να εισχωρήσει σκόνη, σκόνη μαζί με ιδρώτα που θα είναι δύσκολο να καθαρίσει ή ακόμα και να πέσουν σταγόνες νερού.

 

Η εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίζει το πρόβλημα και ελπίζουμε ότι θα κάνει τις απαραίτητες αλλαγές ώστε η διεθνής έκδοση του smartphone να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα.

 

Update: Η εταιρεία τοποθετήθηκε επίσημα και έκανε τη παρακάτω δήλωση στο Trusted Reviews: "The reported issue does not impact the functionality or quality of the Galaxy Note 4. We assure our customers that all Galaxy Note 4 units meet our strict manufacturing and quality control standards".

 

Με τη παραπάνω δήλωση, είναι ξεκάθαρο πως η εταιρεία γνωρίζει το πρόβλημα και δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάποια απόκλιση από τα αυστηρά κατασκευαστικά στάνταρντς που έχει θέσει. Περισσότερα θα βρείτε εδώ και εδώ.

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: PhoneArena