Αρκετές φήμες κυκλοφορούν ήδη για την επόμενης γενιάς ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S7. Ορισμένες φήμες που κυκλοφόρησαν τοποθετούσαν την ημερομηνία παρουσίασης της στα τέλη Φεβρουαρίου στην έκθεση MWC, ενώ άλλες έκαναν λόγο για την κυκλοφορία δύο συσκευών, των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge (SM-G930A και SM-G935A).

Επίσης έχουν γραφτεί διάφορα για την κατασκευή του νέου Galaxy S7, όπως ότι για παράδειγμα θα είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου, ότι θα διαθέτει USB Type C υποδοχή και πως ενδεχομένως θα κάνει χρήση ενός 3D Touch-like χαρακτηριστικού. Επίσης ξέρουμε, ότι θα βασιστεί στο Exynos 8890 SoC της Samsung αν και υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια έκδοση να διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 820 SoC.

 

Τελευταία είδαν το φως της δημοσιότητας ορισμένα από τα αξεσουάρ που θα παρουσιαστούν παράλληλα με το ή τα Galaxy S7, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται τα Glitter Cover, S View Cover, Clear Cover και Keyboard Cover.

 

Η τελευταία φήμη που κυκλοφόρησε, θέλει την Samsung να επιστρέφει στις… ρίζες της, και να παρουσιάζει την ναυαρχίδα της με δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας μνήμης microSD.

 

Την ίδια προέλευση έχει επίσης και η πληροφορία ότι το Galaxy S7 θα διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ενώ το Galaxy S7 edge θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, 5,7 ιντσών που θα σχηματίζει όχι μόνο καμπύλες στα αριστερά και στα δεξιά της συσκευής, αλλά και στο πάνω και κάτω μέρος της!

 

Link.png Site: GSMArena