Μαζί με τα Gear VR και DeX, η Samsung κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νέων Samsung Galaxy S8 και S8+ αποκάλυψε και την νέα κάμερα Gear 360 που είναι ιδανική για πανοραμικές φωτογραφίες 360°.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το σχήμα της νέας Gear 360 είναι μικρότερο από το προηγούμενο μοντέλο ενώ και η εμφάνισή της μπορεί να θεωρηθεί καλύτερη.

 

Η κάμερα μπορεί πλέον να πραγματοποιεί λήψεις βίντεο σε ανάλυση 4K, που είναι μία ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι στις λήψεις σας θα χωράει όχι μόνο περισσότερο περιεχόμενο, αλλά και υψηλότερης ποιότητας. Το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας Gear 360 είναι ότι επιτρέπει ζωντανές μεταδόσεις στο YouTube σε ανάλυση 2Κ.

 

Παράλληλα η Samsung διορθώνει ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα του πρώτου μοντέλου, αυτό της υποστήριξης μόνο των δικών της, συγκεκριμένων συσκευών, Πλέον η νέα Gear 360 υποστηρίζει όχι μόνο όλα τα Android smartphones που στηρίζονται στην έκδοση 5.0 και άνω, αλλά και τα iPhone, κάνοντας διαθέσιμη την κάμερα και τη δυνατότητα εύκολης δημιουργίας πανοραμικών φωτογραφιών σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό.

 

P1110089.jpg

 

Μία ακόμη σημαντική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι ότι η νέα κάμερα Gear 360 ενσωματώνει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία αλλά η κάμερα μπορεί να λειτουργήσει ενώ είναι συνδεδεμένη και σε κάποια εξωτερική πηγή τροφοδοσίας, όπως σε ένα powerbank. Η νέα Gear 360 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2ο τρίμηνο της χρονιάς με τιμή $349,99, ενώ στην Ελλάδα την περιμένουμε από τον Μάιο και με την τιμή να μην έχει οριστεί ακόμα.

 

Το άρθρο είναι χορηγία του Κωτσόβολου