Δύο νέες σειρές καρτών μνήμης ανακοίνωσε ότι προσθέτει στο ήδη πλούσιο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της στην κατηγορία η Samsung. Οι δύο νέες σειρές με τις ονομασίες EVO+ και PRO+ σχεδιάστηκαν για high-end smartphones και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα είναι ιδανικές για συσκευές πουι μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και να διαχειριστούν video ανάλυσης 4K.

 

Οι κάρτες μνήμης -τύπου SD και microSD- της σειράς PRO Plus (PRO+) είναι οι ικανότερες και ικανοποιούν τα πρότυπα UHS-I Speed Class 3 (U3) και Speed Class 10, με ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής που αγγίζουν τα 95MB/s και 90MB/s αντίστοιχα. Οι κάρτες μνήμης Samsung PRO Plus έρχονται σε χωρητικότητες των 64GB και 32GB με την μεγαλύτερης χωρητικότητας να μπορεί να χωρέσει 110 λεπτά video 4K UHD ή 490 λεπτά video σε ανάλυση Full HD.

 

Με διαφορετική εμφάνιση -σε κόκκινο/ λευκό- οι κάρτες μνήμης της σειράς Samsung EVO Plus (EVO+) προσφέρουν ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στα 80MB/s και 20MB/s αντίστοιχα αφού ικανοποιούν τα πρότυπα UHS-I Speed Class 1 (U1) και Speed Class 10. Η σειρά EVO Plus έρχεται σε χωρητικότητες των 32GB, 64GB και 128GB με την μεγαλύτερης χωρητικότητας έκδοση να μπορεί να αποθηκεύσει 10940 φωτογραφίες, 30670 τραγούδια ή 980 λεπτά video σε ανάλυση Full HD.

Και οι δύο σειρές διαθέτουν θωράκιση που τις καθιστά αδιάβροχες (μπορούν να μείνουν έως και 72 ώρες κάτω από το νερό) αλλά πέρα από waterproof είναι και temperature proof, X-ray proof και magnetic proof.

 

Η διάθεση των δύο νέων σειρών καρτών μνήμης SD και microSD της Samsung θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα αλλά η Κορεάτικη εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το κόστος τους.

 

Link.png Site: Samsung Tomorrow

Link.png Site: GSMArena