Ένα νέο μέλος στην σειρά smartphones J θα κυκλοφορήσει σύντομα η Samsung, που θα ξεκινήσει την εμπορική σταδιοδρομία του πρώτα από την αγορά της Κίνας.

Το Galaxy J3, που έλαβε τις σχετικές πιστοποιήσεις TENNA και 3C στις αρχές του μήνα, βρίσκεται ήδη στην Κινέζικη ιστοσελίδα της Samsung αν και με ελαφρώς διαφορετική ονομασία, Samsung Galaxy J3⑥.

 

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το μοντέλο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι ένα μοντέλο για την εταιρεία China Telecom, ωστόσο μία γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά επιβεβαιώνει ότι είναι όμοιο μοντέλο με το J3 (SM-J3109) που πρόσφατα έλαβε πιστοποίηση από την FCC. Η συσκευή βασίζεται σε system-on-chip που περιλαμβάνει τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1,2GHz, και συνοδεύεται από 1,5GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 8GB που μπορεί να επεκταθεί με την χρήση κάρτας μνήμης microSD.

 

Η οθόνη του, τεχνολογίας Super AMOLED έχει διαγώνιο 5,0 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 720 x 1280 pixels ενώ η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 2600mAh.

 


gallery_286955_2628_42063.jpg

 


Στην πρόσοψη εξοπλίζεται με κάμερα 5,0 Megapixels. Η κύρια κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop και περιλαμβάνει εφαρμογές όπως τις Milk music και Smart Manager, με την τελευταία να μπορεί να ανιχνεύει ιούς και malware αλλά και να παρακολουθεί την κατάσταση της μπαταρίας κ.λπ.

 


gallery_286955_2628_32909.jpg

 


Να σημειώσουμε ότι για την ώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κόστος και την διαθεσιμότητα της εκτός Κίνας.

 

Link.png Site: GSMArena