Η Samsung έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο teaser για την επόμενη ναυαρχίδα της που θα ανήκει στην σειρά Galaxy S. Στο video ακούμε μία γυναικεία φωνή να λέει αινιγματικά “Αύριο, τα μέταλλα θα ρέουν. Η ομορφιά θα είναι ισχυρή. Τα σύνορα θα εξαφανιστούν. Οι αντανακλάσεις θα απελευθερωθούν”.

Αν και το video δεν αποκαλύπτει και πολλά για την εμφάνιση του κινητού, αν εξαιρέσουμε την “σιλουέτα” του, υποθέτουμε ότι η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει μέταλλο στην νέα της συσκευή –τουλάχιστον στο πλαίσιο, αφού όπως επίσης έχει γίνει γνωστό θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση- ενώ το ότι γίνεται λόγος –υποθέτουμε- για δυσδιάκριτα όρια, πιθανόν να σημαίνει ότι η οθόνη θα είναι κυρτή και θα αγκαλιάζει κατά τέτοιο τρόπο το μέταλλο που θα μοιάζει σαν συνέχεια του.

 

Με τον ίδιο πεζό τρόπο ερμηνεύουμε και την έκφραση “οι αντανακλάσεις θα απελευθερωθούν” και έτσι είναι πιθανό η εταιρεία να έχει χρησιμοποιήσει κάποιο νέο είδος αντι-αντανακλαστικής επίστρωσης στην οθόνη του κινητού της, η οποία θα προσφέρει ζωντανά χρώματα.

Στο τέλος του video, η ίδια γυναικεία φωνή ακούγεται να λέει προς το τέλος: "Τα χρώματα θα ζουν. Το μέλλον θα γίνει το παρόν".

 

Η Samsung στα πλαίσια του Mobile World Congress 2015 θα πραγματοποιήσει σχετική εκδήλωση “Unpacked” την 1η Μαρτίου για να παρουσιάσει το νέο Galaxy S6.

 

https://www.youtube.com/watch?v=NMaeJ6hOtCY

 

Update: Η εταιρεία T-Mobile στις ΗΠΑ δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα.

 

gallery_286955_1644_40474.jpg