Από τον γνωστό @evleaks, καταφθάνουν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες των νέων Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, που η Samsung πρόκειται να παρουσιάσει στα πλαίσια της έκθεσης Mobile World Congress.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τις αρχικές πληροφορίες ότι ο σχεδιασμός των νέων Galaxy S είναι σχεδόν ίδιος με την προηγούμενη γενιά, για την οποία άλλωστε η Samsung είχε λάβει αρκετές θετικές κριτικές. Σε σχέση με τα περσινά Galaxy S6 και Galaxy S6 edge όμως, η Samsung προσθέτει θύρα microSD ενώ μία ακόμη πληροφορία αναφέρει ότι τα νέα μοντέλα θα είναι αδιάβροχα. Καμία αλλαγή δεν αναμένεται και στις διαστάσεις της οθόνης για κάθε μοντέλο, παραμένοντας στις 5.1 ίντσες για το Galaxy S7 και στις 5.5 ίντσες για το S7 edge, πάντα με ανάλυση 1440 x 2560 quad HD.

 

Ο τομέας της αυτονομίας είναι ένας ακόμη λόγος που θα ξεχωρίζουν τα νέα μοντέλα, με μπαταρίες 3000mAh και 3600mAh αντίστοιχα έναντι 2550mAh και 2600mAh των Galaxy S6 και Galaxy S6 edge, φτάνοντας ακόμα και τις 17 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο με τη φωτεινότητα ρυθμισμένη στο ανώτερο επίπεδο. Όλες οι πληροφορίες για τις νέες ναυαρχίδες της κορεατικής εταιρείας θα γίνουν γνωστές στις 21 Φεβρουαρίου όταν και είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση της Samsung την οποία θα παρακολουθήσουμε από κοντά.

 

s7angle-930x621.png

 

Link.png Site: VentureBeat