Οι πληροφορίες γύρω από το επερχόμενο Galaxy S6 συνεχίζουν να έρχονται και έτσι μετά τη σχεδόν επιβεβαιωμένη είδηση για την ανάλυση Quad HD και το ανανεωμένο TouchWiz, σειρά έχει ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος.

Η Samsung ενσωμάτωσε τη δυνατότητα αναγνώρισης του δακτυλικού αποτυπώματος στο Galaxy S5 ως απάντηση στο iPhone 5s και το Touch ID, όμως η διαφορά στη λειτουργία των δύο ήταν σημαντική αφού η υλοποίηση της Samsung ζητά από το χρήστη να σύρει το δάκτυλο του πάνω στον αισθητήρα ενώ στο iPhone απλά να ακουμπήσει το δάκτυλο του, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.Την ίδια λειτουργία διαθέτει και το Ascend Mate 7, όπου μας εντυπωσίασε με την ευστοχία του όπως είδαμε και στην πρόσφατη παρουσίαση.

 

Όπως αναφέρει η αξιόπιστη ιστοσελίδα SamMobile, το νέο Galaxy S6 θα διαθέτει αναβαθμισμένη λειτουργία, αναγνωρίζοντας το αποτύπωμα όπως ακριβώς και στα iPhone 5s/6, ακουμπώντας το δάκτυλο και χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να το σύρει. Για το σκοπό αυτό η Samsung έχει μεγαλώσει το κεντρικό κουμπί σε σχέση με το Galaxy S5 και το Galaxy Note 4, προκειμένου να δουλέψει απροβλημάτιστα το όλο σύστημα.

 

Η αλλαγή στο hardware σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν αναμένεται να φέρει και αλλαγές στο λογισμικό, με το Galaxy S6 να εξακολουθεί να υποστηρίζει συγκεκριμένες λειτουργίες με τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος όπως

  • Ξεκλείδωμα συσκευής
  • Σύνδεση σε ιστοσελίδες
  • Επιβεβαίωση λογαριασμού Samsung
  • Ενεργοποίηση Ιδιωτικής λειτουργίας
  • Πληρωμή μέσω PayPal

 

Link.png Site: SamMobile